Betalen & verzendkosten
De artikelen op deze site kunnen worden opgehaald of worden verzonden 
Ophalen kan in Veendam  (Groningen) op afspraak 
 
Voor Betaling/verzending binnen Nederland zijn 3 mogelijkheden: 
1. Veilig betalen door middel van Ideal. (voor u zijn er geen extra kosten verbonden aan een ideal betaling) De verzendkosten zijn 6,95 of 9,95 euro. U kunt zelf kiezen. Bij 6,95 is er track en trace aanwezig  om het pakket te volgen, echter is het pakket niet verzekerd en komt het risico op schade voor de klant. Bij 9,95 is er ook track en trace aanwezig, maar ligt het risico op schade tijdens transport bij zwaarden.com. 
2. Paypal. Hier zijn extra kosten aan verboden, namelijk 3,9% van het totaal bedrag. De verzendkosten zijn 6,95 of 9,95 euro. U kunt zelf kiezen. Bij 6,95 is er track en trace aanwezig  om het pakket te volgen, echter is het pakket niet verzekerd en komt het risico op schade voor de klant. Bij 9,95 is er ook track en trace aanwezig, maar ligt het risico op schade tijdens transport bij zwaarden.com.
3. Vooruit betaling. U kunt het geld overboeken op onze rekening die verschijnt aan het eind van het bestelformulier. De verzendkosten zijn 6,95 of 9,95 euro. U kunt zelf kiezen. Bij 6,95 is er track en trace aanwezig  om het pakket te volgen, echter is het pakket niet verzekerd en komt het risico op schade voor de klant. Bij 9,95 is er ook track en trace aanwezig, maar ligt het risico op schade tijdens transport bij zwaarden.com.
 
Wat indien u niet thuis bent? 
Geen probleem, de postbode zal nog een keer langskomen. Dit is meestal de volgende dag. Hij zal een brief achterlaten met daarop vermeld wanneer hij weer langskomt. 
Indien u dan weer niet thuis bent, geen probleem. De postbode laat een briefje achter waarop staat dat u het pakket bij een postkantoor bij u in de buurt kunt ophalen. 
Het briefje zal vermelden welk postkantoor dit is. 
 
Voor betaling/verzending binnen Belgie zijn er 3 mogelijkheden: 
1. Mr Cash. Hier zijn extra kosten aan verboden, namelijk 1,8% van het totaal bedrag. De verzendkosten bedragen of 9 of 14 euro. Het pakket is bij 14 euro verzekerd tegen beschadiging en/of verlies tijdens transport. 
2. Paypal. Hier zijn extra kosten aan verboden, namelijk 3,9% van het totaal bedrag. De verzendkosten bedragen of 9 of 14 euro. Het pakket is bij 14 euro verzekerd tegen beschadiging en/of verlies tijdens transport. 
3. Vooruit betaling. Het pakket is verzekerd tegen beschadiging of verlies tijdens transport. De verzendkosten bedragen of 9 of 14 euro. Het pakket is bij 14 euro
Betalingsgegevens worden aan het eind van de bestelprocedure weergegeven 
Overige landen: 
Voor alle overige landen kan er ook gebruik gemaakt worden van paypal of vooruit betaling. De verzendkosten worden later vastgesteld, afhankelijk van het gewicht en het land van bestemming.